Pelko kiertää vatsassa. Isä soitti eilen, että on joutunut viemään äidin sairaalaan sydänvaivojen takia. Äidillä on todettu sydänvika muutama vuosi sitten ja nyt hänellä on ollut huono olo. Isä soitti juuri, että äidin lääkäri pienessä kotilääkärissä oli nuori, joten äiti oli siiretty isompaan sairaalaan yön aikana. Isä reppana ei ole juuri nukkunut viime yönä. Äänestä kuuluu huoli vaikka hän yrittää olla pirteä ja olla säikyttämättä minua. Hengenhätää äidillä ei ole, mutta huoli kiertää minussa ja pyrkii ulos kyynelinä. Isä lupasi pitää minut ajan tasalla.

Minä juuri eilen ajattelin pyöräillessä kotiin kuinka ihanat vahemmat minulla on ja mietin Tinkan kirjoituksia.

Torstaissa mennään ja sanotaan, että Torstai on toivoa täynnä. Näin toivon.
Päivitys 8:20:

Kuten tuonne kommenttilaatikoon kirjoittelin. Äiti joutuu tänään johonkin testiin ja uudelleen sydänfilmiin. Jos nämä testit menevät hyvin niin äiti pääsee kotiin. Sairaslomalle varmaan joutuu. Isä kun soitteli niin pyysi, että minäkin juttelen äidin kanssa, että ei ahnehdi niin kovin töitä (äiti on yksityisyrittäjä) enää vaan ottaa rauhallisesti.

Kiitos kaikesta tuesta. Olette ihania. Tämä kirjoittaminen auttaa; saa ajatukset jotenkin järjestykseen.

Päivitys klo 11:18:

Äiti pääsee kotiin. Oli saanut sairaalasta taksilapun, joten isän ei tarvitse lähteä hakemaan. Äidin sydänlihas oli tulehtunut ja sen vuoksi oli oireillut. Nyt hänellä on sairaslomaa ens viikko ja isä sanoi, että hän pitää huolen, että äiti on sairaslomalla loppuun saakka. Täällä töissä huomasivat itkeskelyni ja sain huomisen päivän vapaaksi. Eli Sukulaissielun seikkailut vaikenevat tänä iltana, kun huruttelen kotiin. Sunnuntaina sitten taas. Kiitos kaikille Tsempistä, haleista ja tuesta. Olette ihania! Mitä minä tekisin ilman teitä! KIITOS

Päivitys klo 13:27

Äiti soitti minulle kun oli päässyt kotiin. Olipa ihana kuulla hänen ääni. Itkuhan mulla pääsi :D mutta niin pääsi äidilläkin kun vakuutti, että kaikki on nyt hyvin ja tiedetään mikä on vialla. Oli saanut kuntoutustakin jumiutuneisiin hartioihin. Tai siis saa kuntoutusta nyt.

Rakkaat lukijat pitäkäähän äideistä hyvää huolta sunnuntaina.